Često postavljana pitanja

Molo Longo predstavlja sinonim za kvalitetu turističke ponude. Fokus prvenstveno stavljamo na bogatu i kvalitetnu ponudu diljem Jadrana. Naša misija je svakom gostu omogućiti pouzdan, brz i jednostavan proces rezervacije. Odaberite smještaj i datume boravka te potvrdite rezervaciju. Toliko je jednostavno. U opuštenoj atmosferi naših ureda gostima pružamo uslugu plaćanja smještaja, prijavu boravišta, preuzimanje ključeva te detaljno informiranje o najbitnijim aspektima odabrane lokacije. Svaku smještajnu jedinicu koja se nalazi u Molo Longo ponudi detaljno provjeravamo kako bismo se uvjerili da je u skladu sa strogim kriterijima naše turističke ponude.
Uočivši potencijal i ubrzani razvoj Rijeke kao snažnog turističkog odredišta na Sjevernom Jadranu, mladi poduzetnik Josip Prskalo 2016. godine pokreće turističku agenciju te nudi klasičnu uslugu posredovanja u turističkom najmu za apartmane i sobe na području Rijeke. Iznimno visoka potražnja potaknula je brzo širenje i kontinuirano unapređivanje ponude agencije. Predanost i naporan rad tima mladih, ambicioznih ljudi rezultirali su stvaranjem potpuno novog, inovativnog koncepta poslovanja na ovom području. Tako je 2018. godine otvoren prvi integralni hotel u Rijeci, Molo Longo. Novim ulaganjima i rastom, tvrtka je proširila broj zaposlenika i stvorila tim profesionalaca koji svoje znanje i trud svakodnevno ulažu u stvaranje kvalitetne i prepoznatljive usluge. U vrlo kratkom vremenskom roku, ovaj inovativan način poslovanja prestao je biti nepoznanica – iznajmljivači i gosti počinju uočavati kvalitetu i prednosti grupacije Molo Longo, a prepoznatljivost brenda sve se više širi. Danas Molo Longo posjeduje bazu s više od 200 vrhunskih smještajnih jedinica modernog uređenja, dok je tijekom 2019. godine kroz naš sustav prošlo 18.000 gostiju.
Vrlo jednostavno! Dovoljno je ispuniti obrazac koji se nalazi OVDJE.
Vile u najam nudimo u Istri, na Kvarneru i u Dalmaciji. Istra Doživite balans između zelenih brjegova i kristalno čistog mora u kombinaciji s bogatom kulturnom scenom i mnoštvom sportskih i zabavnih aktivnosti. To je Istra. Kvarner Izvrsna prometna povezanost samo je jedna od prednosti ove regije isprepletene između otoka i kopna. Bez obzira na to tražite li aktivni ili opušteni odmor, Kvarner vam pruža pregršt mogućnosti. Dalmacija Otok ili kopno? Povijest i kultura ili aktivno istraživanje krajolika? Što god odabrali, Dalmacija će vas oduševiti, a naše vile osigurati da baterije napunite baš do kraja.