5 trendova u turizmu u 2021.

Datum 1. travnja 2021.
Podijeli

Iako su svima puna usta koronavirusa, pandemije, pada broja noćenja, turisti i dalje nisu odustali od putovanja. Međutim, neminovno je da će se format i način putovanja u 2021., a vjerojatno i godinama kasnije, promijeniti. Zbog toga je važno pratiti trendove i osigurati da ste ne samo u toku, nego da ste par koraka naprijed:

1. Manje grupe
Ljudi promišljaju s kim i kako ići na odmor. Iako ljetovanje u većim grupama donosi brojne prednosti, vrlo je izgledno da će ove godine turisti radije birati putovati u manjim grupama.

2. Veći objekti
Za one koji se ne žele odreći putovanja s prijateljima i širom obitelji, vjerojatno je da će odabrati nešto veće objekte kako bi mogli osigurati dovoljno prostora za sve.

3. Vraćanje na provjerene lokacije
2021. definitivno nije godina za eksperimentiranje. Stoga će se mnogo turista vraćati na lokacije u kojima su ranije već odsjeli, jer su se sami uvjerili u kvalitetu smještaja.

4. Fleksibilnost
Kao što smo već pisali, turisti više nego ikada očekuju fleksibilnost u vezi otkazivanja rezervacije ili rezervacije drugih termina. Pobrinite se da istaknete tu mogućnost na stranicama preko kojih oglašavate svoje objekte.

5. Suvremene tehnologije i čistoća
Prošle su godine i oni najtvrdokorniji tehnofobi morali prigrliti online život. Iz tog je razloga za očekivati da su se zahtjevi vezani uz korištenje suvremenih tehnologija za upravljanje nekretninama samo povisili. S druge strane, povisili su se i standardi higijene koje objekti moraju zadovoljavati.

Znamo, potrebno je misliti na puno toga. Ako nemate vremena za sve navedeno, ne brinite, nama je to posao.

MOLO LONGO

Pročitajte još i ovo

5 najboljih zabavnih parkova u Hrvatskoj

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se otvorio velik broj zabavnih parkova. Iako su naši zabavni parkovi dosta dobro...

Pročitaj

Kako dizajnirati savršen apartman u kontinentalnoj Hrvatskoj

Zasigurno najposjećeniji dio naše zemlje je Jadranska obala, no hrvatska unutrašnjost također se nastavlja razvijati u turističkom pogledu. Veliki...

Pročitaj

5 savjeta za produženje sezone

Dolaskom rujna i jeseni, broj turista znatno se smanjuje. Izazov s kojim se većina iznajmljivača susreće jest kako produžiti...

Pročitaj