5 stvari na koje trebate obratiti pažnju kod rezervacije smještaja

Datum 24. ožujka 2021.
Podijeli
1. Tajming, tajming, tajming!

Ne čekajte posljednji trenutak za rezervaciju smještaja – puno lokacija nudi posebne popuste za early booking. Provjerite cijene apartmana unaprijed i uštedite na cijenama smještaja – to vam ostavlja više prostora za uživanje u dodatnim aktivnostima kao što su sport, wellness i izleti, a za razliku u cijeni možete se sigurno počastiti i kojom bogatom večerom.

2. Provjerite ocjene gostiju

Godišnji odmor vrijeme je rezervirano samo za vas, stoga ne idite naslijepo. Brojne platforme za online booking smještaja imaju opciju ocjene objekta – osim ukupne ocjene, isplati se pročitati i pojedinačne komentare gostiju kako biste vidjeli što ih je točno oduševilo ili razočaralo. Na taj način također možete saznati kakve su kvalitete dodatne ponude koje smještaj nudi, poput doručka, rent-a-cara, itd.

3. Iskoristite mogućnost besplatnog otkazivanja

Ako nas je 2020. godina išta naučila, to je da je život nepredvidljiv. Upravo zato se isplati provjeriti ima li objekt u kojem planirate odsjesti mogućnost besplatnog otkazivanja. Zabilježite si datum do kada je to moguće napraviti kako ne biste kasnije plaćali trošak otkazivanja.

4. Birajte smještaj prema vrsti odmora

Nije svejedno idete li na odmor s obitelji, prijateljima, udvoje ili sami. Primjerice, za boravak s djecom važno je osigurati da su vam svi bitni sadržaji pri ruci te da na raspolaganju imate dovoljno zabavnih dječjih sadržaja. S druge strane, ako se radi o vikend-izletu s vašom boljom polovicom, jedno od praktičnijih rješenja je apartman u centru grada koji vam istovremeno pruža privatnost i raznolike mogućnosti za noćnu zabavu. Na kraju, ako ste se odlučili počastiti dozom luksuza, pregledajte ponude vila za odmor i razmazite se uz bazen, okruženi besprijekorno dizajniranim interijerom i pogledom na prirodu koji oduzima dah.

5. Sigurnost plaćanja

Iako je danas online plaćanje posve uobičajeno, i dalje valja biti oprezan kad se radi o vašim novcima. Naš je savjet da booking vršite isključivo putem provjerenih stranica koje imaju ugrađen sustav verifikacije plaćanja, kako biste bili sigurni da vaši novci odlaze u prave ruke sigurnim putem.

MOLO LONGO

Pročitajte još i ovo

Putovanje vlakom

Putovanje vlakom ponekad se čini kao nepotrebno duga gnjavaža, no ono nudi jedinstvene prednosti koje ga čine podjednako privlačnim,...

Pročitaj

PARKOVI PRIRODE HRVATSKE

Hrvatska je poznata po svojoj izuzetnoj prirodnoj ljepoti, a uz nacionalne parkove, o kojima smo nedavno pisali, parkovi prirode...

Pročitaj

KUĆNI LJUBIMCI NA PUTOVANJU

Godišnji odmor s kućnim ljubimcem zahtijeva pažljivo planiranje i pripremu kako bi se osiguralo glatko i ugodno putovanje za...

Pročitaj