S kojom regijom krećete?

Otkrijte Istru.

Doživite harmoniju zelenih brjegova i kristalno čistog mora u kombinaciji s bogatom kulturnom scenom i mnoštvom sportskih i zabavnih aktivnosti. To je Istra.

Kreveti

Skrivene uvale Istre

Obala Istre duga je 539 kilometara. Sigurni smo da ćete pronaći savršenu skrivenu uvalu samo za sebe, a za one koji vole biti među ljudima, tu su brojne poznate plaže s mnoštvom atrakcija. Otkrijte najbolje od Istre na poznatim plažama, uživajte u kristalno čistom moru i istražite brojne pitoreskne gradiće u unutrašnjosti. Vjerujte nam na riječ da ćete se oduševiti. Jedinstven spoj sunca, mora i zelenila čeka samo na vas. Dolazite?

Kreveti

Malvazija ili teran?

Težak izbor je pred vama kad se radi o upoznavanju gastronomskih specijaliteta Istre. Vrhunska i svjetski poznata vina, tradicionalna tjestenina, tartufi, maslinovo ulje – samo su djelić bogate gastro ponude koju nudi ovaj tajnoviti poluotok. Gastro ponuda tim je zanimljivija upravo zbog atmosfere koju Istra pruža kroz svoju kulturnu baštinu. Jedno od najpoznatijih lokaliteta zasigurno je impresivna arena u Puli, kao i Eufrazijeva bazilika u Poreču, koja je inače na listi kulturne baštine UNESCO-a. Pripremite nepca na nezaboravnu pustolovinu dok uživate u bogatoj povijesnoj baštini.

Krevet

Doživite skrivenu Istru

Bez obzira na to koju vrstu aktivnosti preferirate, vrijeme je da se prepustite otkrivanju tajnih ljepota ove prekrasne regije. Bicikliranje, pješačenje ili planinarenje – izbor je na vama. Mi vam jamčimo nezaboravno iskustvo i divne uspomene. Naša preporuka za pješačenje definitivno je Staza pogleda u Vižinadi, a za ljubitelje biciklizma toplo preporučujemo obilazak Velikog Brijuna. Nakon napornog dana, priuštite si pravi wellness te se opustite uz ugodnu masažu ili saunu.

Otkrijte Dalmaciju.

Otok ili kopno? Povijest i kultura ili aktivno istraživanje krajolika? Što god odabrali, Dalmacija će vas oduševiti, a naše vile osigurati da baterije napunite baš do kraja.

Krevet

Pregršt lokacija koje će vas očarati

Makarska rivijera ili pak popularni Brač? Splitska vreva ili miris ružmarina na Korčuli? Gdje god pošli, Dalmacija vas neće razočarati. Pronađite skrivenu uvalu samo za sebe na jednom od brojnih otoka i razmazite se kristalno čistim morem i toplim zrakama sunca. Naša preporuka je definitivno plaža Stiniva na Visu gdje ćete uživati u jedinstvenom spoju predivnog čistog mora i divljeg krajolika. Čekamo vas.

Krevet

Prepustite se čarima Dalmacije

Upoznajte srednjovjekovnu arhitekturu Dubrovnika, istražite dom rimskog cara Dioklecijana u Splitu i ne zaboravite na modernije lokalitete poput Pozdrava suncu u Zadru. U takvom ambijentu vjerujemo da ćete poželjeti istražiti i jedinstvenu gastro ponudu ove predivne regije. Isprobajte ono najbolje od mediteranske kuhinje uz svjetski poznata vina i svježe ulovljenu ribu. Nezaboravno iskustvo zajamčeno.

Krevet

Jedinstven pogled s planine

Od pustolovine u kanjonu rijeke Cetine do osvajanja vrha Biokova. Potom obilazak dalmatinskih otoka biciklom uz nezaboravan pogled i istraživanje skrivenih špilja na Visu. Zvuči dobro? Čeka vas puno više u ovoj regiji prepunoj iznenađenja. Naša preporuka je novootvoreni vidikovac Skywalk na Biokovu gdje ćete uživati u jedinstvenom pogledu na more i otoke. Jeste li spremni na pustolovinu u Dalmaciji?

Otkrijte Kvarner.

Izvrsna prometna povezanost samo je jedna od prednosti ove regije isprepletene između otoka i kopna. Bez obzira na to tražite li aktivni ili opušteni odmor, Kvarner vam pruža pregršt mogućnosti.

Krevet

Istražite prirodu Kvarnera

Otkrijte morski krajolik Cresa, Raba i Lošinja, a potom i šumoviti Gorski kotar koji će vas oduševiti svojom tajnovitošću i ljepotama prirode. Kvarner je idealna turistička destinacija za sve generacije, a zbog izvrsne prometne povezanosti, nadomak ste kristalno čistom moru i toplim zrakama sunca gdje god se nalazili.

Krevet

Balans tradicije i modernog

Upoznajte bogatu kulturnu baštinu i običaje ovoga kraja dok uživate u lokalnim gastro specijalitetima. Izdvajamo Bašćansku ploču kao najstariji spomenik hrvatske pismenosti te kulturnu rutu Putovima Frankopana. Od gastro ponude morate kušati odlična kvarnerska vina te domaće rakije obogaćene aromatičnim travama, a u Gorskom kotaru ne propustite probati jela od divljači. Stvarajte uspomene na Kvarneru!

Krevet

Osjetite adrenalin na Kvarneru

Kanuing na brzim planinskim rijekama ili opuštenija šetnja romantičnim stazama Krka? Naša preporuka je planinarski put Oko riječkih baklji koji će vam zasigurno napuniti pluća. Za one željne malo više adrenalina, preporučujemo rafting na Dobri koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Otkrijte uzbudljivu stranu Kvarnera.

Spremni? Idemo.
Kontakt