Neizostavni kućanski aparati u svakom apartmanu

Datum 8. lipnja 2021.
Podijeli

Zamislite da ste konačno dočekali godišnji odmor, ušetali u apartman, i shvatili da ne samo da ne izgleda kao na slikama, nego u njemu doslovno ne možete ni skuhati kavu.

Naravno, ozbiljni iznajmljivači si ovo nikada neće dopustiti. A kako vam ne bi promaknuo niti jedan esencijalni kućanski aparat, donosimo popis osnovnih aparata koji su neizostavni, ali i onih koji će dodati dašak glamura i zasigurno povećati broj izvrsnih recenzija vašeg apartmana. ?

1. PERILICA SUĐA

Nitko na odmoru ne želi razmišljati o pranju suđa. Pobrinite se da vaši gosti ne moraju trošiti dragocjene sate godišnjeg na ribanje tanjura i opremite kuhinju perilicom suđa. Perilice dolaze u užoj i široj varijanti, tako da se uklapaju i u manje apartmane.

 

  1. APARAT ZA KAVU

Investicija u kvalitetan aparat za kavu sigurno će vam se višestruko isplatiti. Ne mislimo na najobičniji aparat za filter kavu, nego na pravi espresso. Jednostavno za održavanje, a doista doprinosi ukupnom dojmu  – zamislite samo koliko zadovoljnih gostiju će na društvenim mrežama podijeliti fotografije vrhunske kave koju su popili na vašem balkonu.

 

  1. KLIMA UREĐAJ

Iako se ovo danas možda već i podrazumijeva, i dalje postoje apartmani na obali koji se uzdaju u „prirodnu“ ventilaciju, odnosno propuh. ? Međutim, želite da vaš apartman bude oaza mira i udobnosti gostima kad se vrate s užarenog sunca, stoga je neophodno ugraditi klima uređaj. Također nije kompliciran niti skup za održavanje, a izbjeći ćete da netko eliminira vaš apartman s popisa potencijalnih destinacija samo zato jer se boje da će im u njemu biti prevruće.

 

  1. TELEVIZOR

Ne, nemojte u svoj apartman donijeti stari bakin televizor s tavana. Za jednostavan, moderan televizor više nije potrebno izdvojiti 3 mjesečne plaće, a osim što vašim gostima pruža zabavu, također može doprinijeti ukupnom estetskom dojmu apartmana. Kako vaši gosti stranci ne bi bili osuđeni samo na 3 lokalna TV programa, predlažemo da se pretplatite na neki od servisa za on demand reprodukciju videa koji često nude titlove na mnogim jezicima.

 

  1. Wi-Fi

Godina je 2021. i svijet živi podjednako online i offline. Koliko god se dičili našom kulturom i tradicijom, ipak nemojte da se vaši gosti ulaskom u vaš apartman osjećaju kao da su se vratili 30 godina u prošlost. Postavite kvalitetan router i istaknite lozinku za Wi-Fi na vidljivom mjestu kako vas gosti ne bi morali zivkati samo zbog toga.

MOLO LONGO

Pročitajte još i ovo

5 best amusement parks in Croatia

The last couple of years have seen an increase in the number of amusement parks in Croatia. Although our...

Pročitaj

5 najboljih zabavnih parkova u Hrvatskoj

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se otvorio velik broj zabavnih parkova. Iako su naši zabavni parkovi dosta dobro...

Pročitaj

How to design the perfect apartment in mainland Croatia

The most visited part of Croatia is surely the Adriatic Coast, but Croatian mainland also continues to develop its...

Pročitaj