7 stvari koje će vam osigurati vrhunsku recenziju

Datum 2. srpnja 2021.
Podijeli

Koliko puta vam se dogodilo da ste nešto zaboravili ponijeti na putovanje? Sve ste na vrijeme spakirali, dva puta provjerili je li sve u koferu i čim ste došli na destinaciju shvatili ste da nema četkice/punjača/naočala. Ako se bavite iznajmljivanjem turističkog smještaja, vjerujte nam na riječ, ovih nekoliko sitnica osigurat će vam ne samo vrhunske recenzije, već i izuzetnu lojalnost gostiju.

  1. Putni adapter

 

Gosti iz Velike Britanije, SAD-a i Australije posebno će cijeniti ako u apartmanu ili vili u kojoj odsjedaju ugledaju putni adapter. To je jedna od sitnica koju gosti najčešće zaboravljaju ponijeti, a upravo vi im možete osigurati nesmetan nastavak odmora na vrlo jednostavan način. Cijene putnih adaptera doista nisu visoke, a oduševljenje gostiju neće izostati.

 

  1. Četkice i pasta za zube

 

Ne želimo da nam gosti započnu dan sa spoznajom da nemaju četkicu i pastu za zube. Malena investicija za vas, a puno radosti za njih. Recenzija od 5 zvjezdica zajamčena!

 

  1. Papuče

 

Osigurajte gostima ugođaj kao da su u spa hotelu i potpuno ih osvojite. Vjerujte nam na riječ, kada ugledaju papuče, a u toplijim mjesecima to mogu biti i japanke, naprosto će se oduševiti.

 

  1. Igračke za djecu

 

Zamislite koliko će vas cijeniti roditelji čija su djeca u apartmanu ili vili pronašla papir i bojice i zabavljala se trideset minuta dok su roditelji popili kavu u miru. Ovi gosti će vam se zasigurno uvijek vraćati!

 

  1. Maske za spavanje

Osigurajte svojim gostima kvalitetan i ugodan san pomoću maski za spavanje. Savjetujemo i da dodate svoj logotip kako bi jačali svoj brend.

  1. Razglednice

 

Mislite li da nitko više ne šalje razglednice? Iznenadili biste se koliko ljudi još drži do ovog tradicionalnog načina slanja pozdrava s godišnjeg odmora. Ostavite gostima desetak razglednica na izbor i uživajte u pohvalama. P.S. i na razglednice možete dodati svoj logotip te će na taj način i primatelji čuti za vas. Zgodno, zar ne?

 

  1. Set za šivanje

Nezgode se događaju svima, ali posebno nas frustriraju kada smo na godišnjem odmoru i nemamo sve što inače imamo kod kuće. Stoga pomozite svojim gostima da se osjećaju gotovo kao da su kod svoje kuće. Sa setom za šivanje ne možete pogriješiti, čak i ako im ne bude trebao, sama činjenica da su vidjeli da im je na raspolaganju vama je već osigurala vrhunsku recenziju.

Male stvari čine život ljepšim. Uljepšajte i vi odmor svojim gostima i osigurajte si odlične recenzije i povratak gostiju. Ako su vam potrebni dodatni savjeti o upravljanju nekretninama u turizmu, Molo Longo je tu za vas.

 

MOLO LONGO

Pročitajte još i ovo

5 najboljih zabavnih parkova u Hrvatskoj

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se otvorio velik broj zabavnih parkova. Iako su naši zabavni parkovi dosta dobro...

Pročitaj

Kako dizajnirati savršen apartman u kontinentalnoj Hrvatskoj

Zasigurno najposjećeniji dio naše zemlje je Jadranska obala, no hrvatska unutrašnjost također se nastavlja razvijati u turističkom pogledu. Veliki...

Pročitaj

5 savjeta za produženje sezone

Dolaskom rujna i jeseni, broj turista znatno se smanjuje. Izazov s kojim se većina iznajmljivača susreće jest kako produžiti...

Pročitaj